top of page
Vyhledat
  • bambifestblansko

Organizátoři Bambifestu již po sedmé zvou organizace do zámeckého parku

Tradiční dětský a rodinný festival Bambifest proběhne i letos v areálu zámeckého parku v Blansku. Jedná se o oblíbenou akci, která už sedm let dává příležitost všem volnočasovým organizacím a spolkům k aktivní prezentaci svého programu pro děti a mládež.


V loňském ročníku prezentovalo svoji činnost 32 organizací a zámeckým parkem prošlo více jak 2700 návštěvníků. Organizátoři i letos nabízejí možnost ukázat rodičům a dětem, jaké možnosti trávení volného času v Blansku existují a vyzývají organizace, které mají zájem svoji činnost na Bambifestu předvést, aby se zaregistrovaly k účasti. Registrace již probíhá prostřednictvím webu na adrese prihlaseni.bambifest.com

Bambifest je jedinou akcí v Blansku dávající v tomto měřítku organizacím a spolkům možnost předvést aktivní formou svoji činnost dětem a rodičům, vzbudit zájem dětí a zároveň zvýšit povědomí široké veřejnosti o nabízených aktivitách.


Bambifest 2019 proběhne 17. a 18. května v zámeckém parku. Vice informací, fotky a videa z minulých ročníků najdete na webu bambifest.com a na facebooku BAMBIFEST Blansko.

Organizační tým Bambifestu



133 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page